42 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Όλοι στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου, 17 Νοέμβρη στο Δημαρχείο στις 6 μμ.

Η ΜΝΗΜΗ ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Η ελπιδοφόρα ενωτική ταξική απεργιακή συγκέντρωση της 12 Νοέμβρη, που πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε στο Δημαρχείο και που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ήταν ένας σταθμός στην ανασύνταξη του εργατικού-λαϊκού κινήματος που έχουμε χρέος να συνεχίσουμε. Με το ίδιο πλαίσιο αγωνιστικών διεκδικήσεων και στόχων ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, που υπηρετεί τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων συνεχίζουμε τιμώντας τα 42 χρόνια από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Το «ψωμί- παιδεία- ελευθερία» του μεγαλειώδους αυτού ξεσηκωμού σήμερα εκφράζεται με το τα αιτήματα που βροντοφωνάζει ο λαός μας και κυριάρχησαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις της 12 Νοέμβρη: «Να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα» «Κάτω τα ξερά σας απ’ την κοινωνική ασφάλιση» «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» «Κάτω οι φόροι», και οι εργαζόμενοι στην υγεία για «Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων. Αναπλήρωση απωλειών στους μισθούς» «Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση των συμβασιούχων, των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις και των εργαζομένων στα εργολαβικά συνεργεία» «Σταθερό 5ήμερο με 6ωρο – 30ωρο. Μία εφημερία την εβδομάδα» «Αποκλειστικά δημόσια, καθολική ασφάλιση. Σύνταξη στα 60 και τα 55 χρόνια αντίστοιχα για άντρες και γυναίκες. Επέκταση των Βαρέων Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων» «Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, με πλήρη κρατική χρηματοδότηση. Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης» «Να φορολογηθούν με συντελεστή 45% τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων» «Άμεση λήψη μέτρων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του επαγγελματικού κινδύνου και την προστασία της υγείας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους».
Σε αυτό το πλαίσιο σας καλούμε στην συγκέντρωση τιμής και συνέχισης του αγώνα του Νοέμβρη του 73 που οργανώνει το ΠΑΜΕ την Τρίτη 17 Νοέμβρη στις 6μμ στο Δημαρχείο.

Όλοι στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου, 17 Νοέμβρη στο Δημαρχείο στις 6 μμ

Η ΜΝΗΜΗ ΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ
ΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Το ΔΣ