Αγωνιστικό Κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ – Πρόγραμμα δράσης ενάντια στο νέο κύμα επίθεσης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Αγωνιστικό Κάλεσμα – Πρόγραμμα δράσης ενάντια στο νέο κύμα επίθεσης που έρχεται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το χτύπημα της Υγείας και της πρόνοιας, με την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης, την φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τις απολύσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρεθύμνου μετά από πρόσκληση της ΕΓ του ΠΑΜΕ αποφάσισε να συμμετάσχει στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργανώνεται στις 22 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.
Για την καλύτερη προετοιμασία των κινητοποιήσεων, καθώς και για την ενημέρωση των εργαζομένων για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζονται να υλοποιηθούν, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 14 Οκτώβρη στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, στις 13:30 μμ.
Την Πέμπτη 15 Οκτώβρη αποφάσισε 3ωρη στάση εργασίας 10πμ με 1μμ προσυγκέντρωση στην είσοδο του Νοσοκομείου και ενημερωτική συγκέντρωση στην Πλατεία 4ων Μαρτύρων στην Λαϊκή, για να δώσουμε άμεση απάντηση στην κυβέρνηση η οποία θέλοντας να προλάβει την αντίδραση των εργαζομένων και του λαού, προχωρεί αυτή τη βδομάδα, με τη μορφή του επείγοντος και σαν το κλέφτη, στην ψήφιση των πρώτων μέτρων.
Τα συλλαλητήρια, και οι κινητοποιήσεις πρέπει να αποτελέσουν σταθμό για την κλιμάκωση του αγώνα, με την προετοιμασία για Πανεργατική – Πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Συνάδελφε Οργανώσου, πάρε μέρος στους αγώνες για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα.
Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια, φτώχεια και ανεργία.
Όλοι στον ΑΓΩΝΑ! Ξεσηκωμός!

 ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.
 ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ.
 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΤΟ ΔΣ