Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, στις 13:30

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρεθύμνου αποφάσισε να συμμετάσχει στην Πανεργατική – Πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη. Για την καλύτερη προετοιμασία, καθώς και για την ενημέρωση των εργαζομένων για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζονται να υλοποιηθούν, θα πραγματοποιηθεί: Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, στις 13:30
Στο νέο κύμα επίθεσης, οργανώνουμε τη δική μας απάντηση. Γινόμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων! Δε συνθηκολογούμε στο τσάκισμα της ζωής μας! Δίνουμε δυναμική απάντηση με οργάνωση των εργαζόμενων ενάντια στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, τους πλειστηριασμούς, τη φοροληστεία, τις ομαδικές απολύσεις, τους μισθούς πείνας, τις ιδιωτικοποιήσεις. Παλεύουμε οργανωμένα για πλήρη ανάκτηση των απωλειών μας!
Υπερασπιζόμαστε την κοινωνική ασφάλιση που μας αφορά όλους γιατί την έχουμε χρυσοπληρώσει με ιδρώτα, κόπο και αίμα, εμείς και οι προηγούμενες γενιές! Δεν μας τα χάρισε κανείς!
Εμείς, ο εργαζόμενος λαός, έχουμε μόνο μια διέξοδο. Να ξεσηκωθούμε!
Δεν συμβιβαζόμαστε με τη φτώχεια, την άθλια ζωή, την ανεργία, τη μισή δουλειά χωρίς κανένα δικαίωμα για να αυγαταίνουν τα κέρδη λίγων, αγωνιζόμαστε ενάντια στον πραγματικό μας εχθρό: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος τους και την Ευρωπαϊκή Ένωση που τους στηρίζει. Για ισχυροποίηση του κινήματος, ώστε να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του, κυρίαρχος του πλούτου που παράγει.

Όλοι στη Γενική Συνέλευση 9/11 στις 13:30 – Όλοι στον ΑΓΩΝΑ!

 ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.
 ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ.
 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ