Ο Σύλλογος καλεί τους συναδέλφους σε αγωνιστική κινητοποίηση, σε συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. στους 4 Μάρτυρες να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση , στη νέα σφαγή της ζωής μας στο νέο 3ο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Όλοι την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. στους 4 Μάρτυρες,
Ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Ρεθύμνου καλεί τους συναδέλφους σε αγωνιστική κινητοποίηση, σε συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ. στους 4 Μάρτυρες να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στη νέα σφαγή της ζωής μας, στο νέο 3ο μνημόνιο που έφερε στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Να οργανωθεί ο αγώνας γιατί θα έχουμε συνέχεια με σκληρούς αγώνες επειδή η κυβέρνηση έχει έτοιμα νέα μέτρα για το επόμενο διάστημα. Μέτρα που ενισχύουν τις πολυεθνικές, τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Η ελπίδα, η προοπτική δεν είναι στην απογοήτευση, στο συμβιβασμό, στην υποταγή, στις νέες αυταπάτες. Τα μνημόνια, η φτώχεια, η ζωή χωρίς κανένα δικαίωμα δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας, το μέλλον της νέας γενιάς. Είναι στον αγώνα, στην οργάνωση σε κάθε κλάδο σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε εργατογειτονιά. Είναι στην ενίσχυση του συλλόγου, του ΠΑΜΕ. Είναι στην διεκδίκηση, ο λαός να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει χωρίς την Ε.Ε. και τα μονοπώλια.
Καλούμε το λαό του Ρεθύμνου, τα εργατικά σωματεία, τους συλλόγους συνταξιούχων, τους λαϊκούς φορείς της περιοχής μας, να παλέψουν μαζί μας για:
• Αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν, Υγεία για όλους.
• Όχι στο νέο μνημόνιο-συμφωνία κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ.
• Κατάργηση όλων των μνημονιακών και εφαρμοστικών νόμων.
• Διαγραφή του χρέους.
• Κατάργηση κάθε χαρατσιού στην Υγεία.
• Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.
• Έκτακτη χρηματοδότηση του νοσοκομείου από τον κρατικό προϋπολογισμό για να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες ελλείψεων σε υγειονομικό υλικό, αναλώσιμα, φάρμακα, επισκευές και συντήρηση μηχανημάτων.
• Άμεση πληρωμή όλων των δεδουλευμένων, εφημεριών, υπερωριών, κλπ.
• Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων. Καθολικά Δημόσιο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης. Αξιοπρεπείς συντάξεις. Ένταξή μας στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ