ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη χθεσινή του συνεδρίαση (10/9) το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων αποφάσισε το πρόγραμμα δράσης ενόψει των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγελθεί από το δευτεροβάθμιο (ΠΟΕΔΗΝ) και τριτοβάθμιο (ΑΔΕΔΥ) συνδικαλιστικό μας όργανο. Ειδικότερα αποφάσισε
• Την συμμετοχή στην 4ωρη στάση εργασίας (11 Π.Μ.- 3.Μ.Μ) που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ την Πέμπτη 12/9
• Τη συμμετοχή του Συλλόγου στη Συντονιστική Επιτροπή Κοινωνικού Αγώνα των Πρωτοβάθμιων Σωματείων του Νομού
• Συγκέντρωση ΟΛΩΝ των εργαζομένων (ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού) στην αίθουσα του υπογείου της νέας πτέρυγας, όπου θα γίνει μια ανοικτή συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της υγείας και τα προβλήματα που αφορούν το νοσοκομείο μας, την Τρίτη 17/9 στις 11 π.μ. (αυτή η δράση σε συναπόφαση με το ΔΣ της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ νομού Ρεθύμνου).
• Συμμετοχή στη 48ωρη απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για τις 18 & 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. Στις 18 του μήνα ημέρα Τετάρτη συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ (τόπος και ώρα θα ανακοινωθεί)
• Στις 19 του μήνα ημέρα Πέμπτη Γενική Συνέλευση των μελών σου Συλλόγου Εργαζομένων στις 11 π.μ. στην αίθουσα του υπογείου της νέας πτέρυγας.

Συνάδελφοι, -ισσες πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ΜΟΝΟ οι δυναμικές και μαζικές κινητοποιήσεις μπορούν ανατρέψουν αυτή τη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
 ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ
 ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΠΟΛΥΣΗ
 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΜΕΣΑ

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ